Prevoz.org in DRAJV

DRAJV in PREVOZ

Na prevozih, ki ste jih izbrali, lahko vidite DRAJV oceno ponudnika prevoza. Višja kot je ocena, manj napak napravi ponudnik prevoza med vožnjo, ki jo beleži mobilna aplikacija DRAJV. Vozniki z oceno vsaj 90 točk so prepoznani kot varni vozniki. Iskalci prevozov lahko vedno pred vstopom v vozilo vprašate ponudnika prevoza o njegovi DRAJV oceni oziroma mu predlagate uporabo aplikacije DRAJV in povezavo s Prevoz.org. Še vedno velja, da ne vstopate v vozila, ki ne delujejo varna ali je ponudnik prevoza vidno pod vplivom alkohola ali drugih substanc oziroma ni zmožen za vožnjo.

Kaj to pomeni za iskalca prevoza?

Iskalci prevozov lahko sedaj preudarneje izbirate med ponujenimi prevozniki glede na DRAJV oceno, ki je izpisana na ponudbi prevoza. V primeru, da ponudnik prevoza nima izpisane DRAJV ocene, pomeni, da je še ni dodal in žal nimamo podatka o njegovem načinu vožnje.

Kaj to pomeni za ponudnike prevozov?

Vsem ponudnikom prevozov priporočamo, da si naložijo DRAJV aplikacijo in jo povežejo z našo Prevoz aplikacijo (gumb za povezavo najdete v vašem Prevoz.org profilu). Vsi ponudniki prevozov z DRAJV oceno boste lažje in hitreje dobili potnike, ki bi se želeli voziti z vami. Z DRAJV-om prejmete tudi številne druge ugodnosti, med drugim kar do 25 % popusta pri avtomobilskem zavarovanju. Več info pa na spletni strani DRAJV-a.

DRAJV oceno posodabljamo 1x dnevno, v primeru 20-dnevne neaktivnosti (ni posnetih novih voženj v aplikaciji DRAJV) ocena ne bo prikazana!

Navodila za povezavo

Odprite aplikacijo DRAJV in kliknite na nastavitve.

Kliknite na gumb Pridobite kodo za povezavo

Odpre se vam okno s kodo za povezavo, kliknite V REDU.

Kliknite na gumb Poveži.

Preusmerjeni boste na stran Prevoz.org (v primeru, da niste prijavljeni se prijavite v vaš Prevoz.org uporabniški račun), kliknite gumb Pošlji.

Čestitke uspešno ste povezali DRAJV in Prevoz.org.