Cenik storitev in oglaševanje

Obvestilo o zaračunavanju prevozov

Odločitev za zaračunavanje prevozov je bila težka ampak nujno potrebna za nadaljnji razvoj ter vzdrževanje portala Prevoz.org. Velik razlog za zaračunavanje je tudi večji nadzor voznikov, ki so leta izrabljali naš sistem za nespoštljiv odnos do iskalcev prevoza. Z zaračunavanjem pridobimo od voznikov dodatne podatke preko katerih bomo lahko uspešno odstranili voznike, ki ne upoštevajo pravila spletne platforme Prevoz.org. V prihodnosti lahko pričakujete številne nadgradnje portala, ki bodo omogočile lažje povezovanje s ponudniki prevozov in ocenjevanje obeh strani (ponudnike in iskalce). Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo preko info@prevoz.org

Iskalci prevozov niste vključeni v zaračunavanje in za vas je Prevoz.org še vedno popolnoma brezplačen.

 

Za ponudnike prevozov in cenik

S 1. 7. 2023 bomo pričeli z zaračunavanjem dodajanja prevozov. Cena dodanega prevoza bo 1 kamela oziroma 0.1 € za dodatni objavljen lokalni prevoz, cenik mednarodnih prevozov je spodaj. Minimalen nakup kamel je 100, ki predstavlja vrednost 10 € z DDV. Vse prikazane cene vsebujejo DDV.

Vsak uporabnik, razen podjetij, tedensko prejme 10 brezplačnih kamel (se ne sešteva, maksimalno imate na računu lahko 10 brezplačnih kamel), kar predstavlja 10 brezplačnih dodanih prevozov znotraj države (lokalni prevozi) v zadnjih 7 (sedmih) dneh. Ko presežete 10 dodanih prevozov v zadnjih sedmih dneh se prične zaračunavanje.

Cenik za eden (1) dodan prevoz:

- Lokalno (znotraj meja države, Ljubljana -> Maribor): 1 kamela / 0.1 €

- Mednarodno (A) (iz ene države v drugo državo, Slovenija -> Hrvaška) Slovenija, Hrvaška, Avstrija, Italija: 5 kamel / 0.5 €

- Mednarodno (B) (iz ene države v drugo državo, Slovenija -> Nemčija) ostale države: 10 kamel / 1 €

Minimalni nakup: 100 kamel (10 € z DDV), lokalno brezplačno 10 kamel tedensko. Cenik se lahko spremeni brez predhodnega obvestila.

Slikovni prikaz cenika

Cenik Prevoz.org

Ob nakupu veljajo splošni pogoji poslovanja.

 

Oglaševanje

Možnost oglaševanja oziroma integracije za podjetja na zelo priljubljenem portalu Prevoz.org nudimo preko podjetja LEGIT d.o.o.

Za dodatne informacije obiščite povezavo: Oglaševanje in integracije


Vizitka

LEGIT d.o.o.
info@prevoz.org